Product was successfully added to your shopping cart.

Apple iPhone onderdelen

Wil je Apple iPhone onderdelen kopen? Dan hebben wij het beste aanbod voor jou. Ons assortiment is compleet en bestaat uit maar liefst 29 verschillende soorten onderdelen. Altijd geselecteerd op de beste kwaliteit zodat jouw iPhone blijft werken.

Direct naar: iPhone 4 iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5S iPhone SE iPhone 6 iPhone 6 Plus iPhone 6S iPhone 6S Plus

Artikelen 1 tot 12 van 165 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 165 in totaal

per pagina

iPhone onderdelen kopen

Als je kiest voor de beste kwaliteit iPhone onderdelen dan ben je aan het juiste adres. Heb je een hekel aan verzendkosten? Dan ga je ook blij worden van onze gratis verzending bij elke bestelling. Weet je niet zeker of het juiste onderdeel in het winkelmandje ligt? Dan chat, bel of mail je naar onze klantenservice.

 

Waarom je bij Onderdelencenter.nl bestelt

Online smartphone onderdelen bestellen is bij ons eenvoudig en snel. Onze webshop toont de actuele voorraadstatus van alle smartphone onderdelen. Je weet dat, indien je voor 17:00 uur besteld, de bestelling gratis wordt thuisbezorgd (of op je werk). Als je vragen hebt over je kapotte iPhone dan helpen onze reparatiespecialisten je graag. Zo weet je zeker dat het juiste onderdeel bestelt en geleverd wordt.

Meeste kennis

De reparatiespecialisten achter Onderdelencenter.nl hebben meer dan 8 jaar ervaring in de reparatie branche. Ze hebben een obsessie voor klanttevredenheid en daardoor halen ze alles uit huis om je weer bereikbaar en blij te maken.

Gratis verzending

Elke bestelling is, indien voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Je bestelling wordt via brievenbuspost afgeleverd en is eenvoudig te volgen via Track & Trace. We hebben bewust gekozen voor de vervoerder PostNL, omdat ze betrouwbaar en op tijd leveren.

Originele kwaliteit

Het assortiment van Onderdelencenter.nl is groot en bestaat voornamelijk uit originele onderdelen.

Actuele voorraadstatus

Onze klanten vinden het belangrijk dat de voorraadstatus actueel is. Dat vinden wij ook, want wij geloven in eerlijk en vertrouwd zaken doen. Dat geeft meer toegevoegde waarde zowel aan de klant als aan ons zelf. Daarom is bij elk smartphone onderdeel de voorraadstatus weergegeven. Daarom is Onderdelencenter.nl de geschikte partner bij iPhone onderdelen kopen.