Product was successfully added to your shopping cart.

Sony Glass Protectors

Sony Glass Protector kopen

Wat beschermt het glas van je Sony het beste? Nog een laag glas natuurlijk! De Sony Glass Protector doet geen concessies en levert een flinterdunne maar oersterke pantserlaag voor je toestel. Het beschermt tegen krassen door sleutels, munten, straatstenen, kroegvloeren, zand, messen, dolken en daisycutters. Bovendien voelt het scherm niet anders dan zonder bescherming.

 

Waarom je bij Onderdelencenter.nl bestelt

Sony Glass Protectors bestellen is bij ons eenvoudig en snel. Onze webshop toont de actuele voorraadstatus van alle glass protectors. Je weet dat, indien je voor 17:00 uur besteld, de bestelling gratis wordt thuisbezorgd (of op je werk).

Meeste kennis

De reparatiespecialisten achter Onderdelencenter.nl hebben meer dan 8 jaar ervaring in de reparatie branche. Ze hebben een obsessie voor klanttevredenheid en daardoor halen ze alles uit huis om je weer bereikbaar en blij te maken.

Gratis verzending

Elke bestelling is, indien voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Je bestelling wordt via brievenbuspost afgeleverd en is eenvoudig te volgen via Track & Trace. We hebben bewust gekozen voor de vervoerder PostNL, omdat ze betrouwbaar en op tijd leveren.

Beste kwaliteit

Het assortiment van Onderdelencenter.nl is groot en bestaat voornamelijk uit kwalitatieve producten. Onze glass protectors zijn niet duur en toch van hoge kwaliteit. Vooral het opzetten van de glass protector is een eitje. De sterke glass protector is binnen twee stappen op je Sony telefoon gezet. Durf je het toch niet aan? Dan mag je contact opnemen met ons en wij zorgen dat je op afstand geholpen wordt.

Actuele voorraadstatus

Onze klanten vinden het belangrijk dat de voorraadstatus actueel is. Dat vinden wij ook, want wij geloven in eerlijk en vertrouwd zaken doen. Dat geeft meer toegevoegde waarde zowel aan de klant als aan ons zelf. Bij elk product is de voorraadstatus weergegeven. Daarom is Onderdelencenter.nl de geschikte leverancier voor je Sony glass protectors.

 

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.